Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Aurinkoranta

Vuokrattavana Heinäveden kunnassa sijaitseva Aurinkoranta niminen kalustettu tila. Soveltuu erinäisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Asuntotyyppi: Asuinrakennus, 81m²

Osoite: Hoikanmäentie A, 79700 Heinävesi

Hinta: Pyydä tarjous (janne.kolehmainen(at)ukkosteam.com)

 

Evantori

Yksiö tällä hetkellä vuokrattuna. Remontoitu yksiö Päiviönsaaresta. Asunto on valmiiksi kalustettu ja asunnosta löytyvät kaikki tarvittavat siivousvälineet ja kodinkoneet. Sijainniltaan asunto on erinomainen ja se onkin lähellä kaikkia Päiviönsaaren ja Keskustan palveluja, kuten ruokakauppoja ja uimahallia/kuntosalia. Asumismukavuutta lisäävät reilunkokoiset kaapistot, joten säilytystilaa on rutkasti vaatteille ja muille tarpeellisille tavaroille. Asunto on suunnattu yritysasiakkaille ja asunnon voi vuokrata juuri siksi ajaksi kuin on tarvetta. Asunto on vasta remontoitu ja loistavassa kunnossa. Vuokra sisältää vesi-, sähkö- ja lämmityskulut.

Asunnosta löytyvät seuraavat kodinkoneet ja laitteet: astianpesukone, pyykinpesukone, kuivausrumpu, jääkaappi, uuni, hella, mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi, pakastin ja leivänpaahdin. Vuokraan sisältyy myös nopea internet-yhteys ja Smart-TV.

Yksiö tällä hetkellä vuokrattuna.

Asuntotyyppi: Kerrostalo yksiö (valmistunut 1958, kerros 4/4)

Osoite: Evantori 6 A7, 78250 Varkaus (Päiviönsaari).

Hinta: Pyydä tarjous (janne.kolehmainen(at)ukkosteam.com)

 

Kuvat